Tiktok Üzerinden Nasıl Para Kazanılır? – Nasıl Yapılır?

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok ile para kazananları duyuyoruz. TikTok ile para kazanma taktiklerini yazar mısınız?




3 Beğeni

Birçok sosyal medya kullanıcısı içerik üreticiliği yaparak kazanç elde ediyor. Elbet içerik üreticiliği yaparak para kazanmak hiç te kolay değil. Sosyal medyadan para kazanmak, büyük bir yolculuğa bedeldir. Bu yazıda dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Tiktok üzerinden para kazanmaya değinecek, konuya detaylı bir şekilde yer vereceğiz.

Tiktok Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

Popüler sosyal medya adresleri arasında yer alan Tiktok’ta para kazanabilmek için birçok yöntem bulunuyor. Bunları sıralayacak olursak;

  1. Canlı Yayın Açmak

  2. Video Hediyesi Almak

  3. Hesap Satmak

  4. Satış Yapmak

Tiktok’ta canlı yayın açabilmeniz için hesabınızın 1000 takipçiye ulaşması gerekir. Hesabınız 1000 takipçiyi aştıktan sonra canlı yayın açarak insanların atmış olduğu hediyelerden para kazanabilirsiniz. Tiktok’ta canlı yayın açarak para kazanmak oldukça kolaydır.

Hesabınız 10000 takipçiyi aştıktan sonra videolarınıza hediye alabilirsiniz. İzleyiciler videonuza hediye atarak size destekte bulunabilir. Video hediyesi alma özelliğini açtıktan sonra daha yüksek miktarlarda kazanç sağlamaya başlarsınız.

Hesabınızı geliştirerek (takipçi sayısını yükselterek) satış yapabilirsiniz. Hesap geliştirerek yapacağınız satışlardan yüksek miktarda paralar kazanabilirsiniz. Özellikle geliştirmiş olduğunuz hesabı yabancılara satmanız dolar kazanacağınızdan daha mantıklı olacaktır.

Bir ürünü üretip, hesabınız içerisinde reklamını yapabilirsiniz. Hesabınızın biyografi kısmına satış yaptığınız sitenin linkini koyabilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız satışlarda Tiktok’tan yararlanabilir, hatta ürünlerinizi bir video olarak hesabınıza yayınlayabilirsiniz. Bu para kazanma yolu her ne kadar fazla popüler olmasa da Tiktok içerisinde bu yönteme başvuranları görüyoruz.

Belirtmiş olduğumuz bu 4 yöntem ile Tiktok’ta para kazanabiliyorsunuz. Para çekme kısmına gelecek olursak, kazancınız 30 dolara eriştiği zaman banka hesabınıza çekim yapabiliyorsunuz.



3 Beğeni

Millet 7/24 tiktok’ta canlı yayında. Kazanan kazansın. Emek var sonuçta. Zaman harcamak var.



3 Beğeni

Yorum yapın